SKAB MERE PLADS I HJEMMET MED SKYDEDØRE

SKAB MERE PLADS I HJEMMET MED SKYDEDØRE

Design 24.01.2018

Man hører ofte folk sige, at de mangler plads i hjemmet. Manglen på gulvareal og døre der optager unødigt meget plads er ofte nogle af grundene. Stylist og blogger Laura Trøstrup har løst udfordringen ved at integrere en skydedør på børneværelset.

Døren er blevet en aktiv spiller i mange danskeres indretning og kan være løsningen på mange af de daglige udfordringer i hjemmet. Hvis du mangler plads, kan løsningen være så simpel at integrere en skydedør, der glider let og elegant ind i væggen og ikke optager unødig plads. Skydedøren kan endda leveres som glasdør, så hjemmet får tilført mere lys.

Upgrade af drengeværelset
Netop en skydedør med glas valgte stylist, indretningsarkitekt og blogger på www.thesweetspot.dk Laura Trøstrup at integrere på hjemmets børneværelse for at tilføre rummet ekstra plads og lys.

Laura benyttede Swedoors designværktøj for at finde frem til den helt rette løsning. Her skræddersyede hun en skydedør, der matchede hendes families behov. Valget faldt på en massiv dør med en lydtæt kerne i en smuk, sort farve med en vertikal glasrude, der tillader lyset at trænge igennem huset. Ruden giver også muligheden for at smugkigge til sønnen, mens han sover. Når han bliver ældre og trænger til mere privatliv kan glasset udskiftes med matteret glas.

Læs mere omkring Lauras oplevelse med skydedøren fra Swedoor på hendes blog lige her.