FIND DEN RIGTIGE DØR MED NY APP

FIND DEN RIGTIGE DØR MED NY APP

Design 02.02.2017

At vælge ny dør har aldrig været lettere. Med SWEDOOR’s nye smartphone APP kan du tage et billede af din eksisterende dør, og så kan du prøve dig frem i hele sortimentet af både indvendige- og yderdøre, og finde præcis den model der passer til dig og dit hjem. Og der er rigeligt at vælge imellem med cirka 1000 dørkombinationer.

Det kan være svært at forestille sig hvordan en ny dør ser ud i dit hjem. Hvilken model er pænest? Hvilken farve er smartest? I den nye APP kan du med det samme se de forskellige muligheder og hvordan det ser ud i dit eget hjem. Download via App Store her og Google Play her. Lettere kan det ikke blive!

Hvordan kommer du igang? Jo, du starter med at tage et billede af din nuværende dør og omgivelserne omkring den. Du behøver ikke spekulere på hvilken vinkel du tager billedet i – det fikser APP’en. Herefter er det bare at vælge og eksperimentere med alle modellerne og farverne.

Udvendige og indvendige døre, døre med eller uden glas, klassisk eller moderne – valgene er i princippet uendelige og du kan naturligvis også vælge blandt en masse forskellige farver. Også specialdøre som eksempelvis døre med brandhæmmende egenskaber kan du finde i APP’en. Ialt finder du ca. 1.000 dørkombinationer som du kan prøve.

IMG_8029          IMG_8081          IMG_8073

INDEFRA ELLER UDEFRA – JA TAK, BEGGE DELE!

Er du interesseret i en yderdør og gerne vil vide hvordan den ser ud både udefra og indefra, så er det også muligt. For at gøre det så nemt som muligt at prøve forskellige døre har APP’en en swipe-funktion, så du hurtigt kan “bladre” imellem forskellige alternativer.

Når du har fundet en dør som du er interesseret i, kan du nemt via APP’en få flere informationer om den konkrete model, som f.eks. mål, materiale og støjreducerende egenskaber. Og når du har valgt den dør du vil have kan du nemt finde et kort og kontaktoplysninger til nærmest forhandler. Prøv det selv!

Download via App Store her og Google Play her